Tuesday, July 10, 2012

Prajitura cu nuca de cocos

Prajitura cu nuca de cocos

Ingrediente:

 400 gr faina,
200 gr unt,
200 gr zahar,
2 oua,
1 praf copt,
1 lingurita cacao, 
1 lingura lapte 


Crema: 6 albusuri batute spuma, 1 lingura apa, 200 gr nuca de cocos


 Glazura: 6 galbenusuri, 200 gr zahar pudra




 Mod de preparare: 


Din ingrediente se face aluat pentru 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa aceea se adauga 200 gr nuca de cocos). Acuma se pune a doua foaie si se da la cuptor la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura din 6 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar praf. 


Se pune pe blat si se lasa in tava pina a doua zi.

No comments:

Post a Comment